Tietoa ylioppilasjuhlista 29.8.!

Karjaan lukion ylioppilasjuhlat kevään 2020 ylioppilaille järjestetään lauantaina 29.8. klo 11-12 koulun Hilding Ekelund -salissa (HE-sali). Covid-19-tilanteen vuoksi:

• Tilaisuus ei ole avoin kaikille, vaan sinne on pitänyt ilmoittautua etukäteen. Jotta juhla voidaan järjestää turvallisesti, vieraiden määrä on rajoitettu korkeintaan neljään vieraaseen per ylioppilas.
  • Vieraita pyydetään käyttämään kasvomaskia.
  • Istumapaikat on merkitty valmiiksi perhekunnittain ilmoittautumistietojen perusteella.
  • Kättelyt, onnitteluhalaukset, yhdessä laulaminen ja ryhmävalokuvat jäävät valitettavasti pois.
  • Oireisena tilaisuuteen ei saa osallistua.
  • Alueellista pandemiatilannetta seurataan tiiviisti, ja muutokset ovat edelleen mahdollisia.

Ylioppilaita pyydetään saapumaan koululle kenraaliharjoituksiin perjantaina 28.8. klo 18.

Lisätietoja: rehtori Sanna Laitila, p. 044 744 6681