Abien huoltajailta 20.1.2021

Kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijoiden huoltajille/vanhemmille järjestetään Abien huoltajailta keskiviikkona 20.1.2021 klo 18-19 etänä.

Tapaamisessa käydään läpi abiturienttien aikataulu, jossa näkyvät mm. ylioppilaskirjoituksiin valmistavat preliminäärikokeet, lukuloma ja itse ylioppilaskoepäivät sekä määräpäivät, joihin mennessä kirjoitettavat aineet ja lukion oppimäärän on oltava valmis. Tulosten selviäminen ja lakkiaiset ovat myös mukana listalla. Aikataulun lisäksi esitellään korkeakouluhakua. Aikaa varataan myös kysymyksille ja keskustelulle.

Karjaan lukiosta huoltajailtaan osallistuvat rehtori, opinto-ohjaaja ja abien ryhmänohjaajat. Tilaisuus toteutetaan etänä Google Meetissä, jonka käyttäminen ei vaadi kirjautumista. Linkki Meetiin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla vasta 10-15 min ennen tilaisuuden alkua.

Abin huoltaja/vanhempi, osallistuaksesi täytä tämä ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen päättyy ma 18.1. klo 8. Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja
rehtori Sanna Laitila
p. 044 744 6681
sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@raasepori.fi