Lomakkeet ja linkit

• Lukuvuositiedote 2021-2022 eli käytännön ohjeet ja säännöt opiskeluun (vaatii kirjautumisen Wilmaan).
  • Työ- ja lomapäivät ovat Raaseporin lukioissa samat kuin perusopetuksessa lukuvuonna 2021-2022.
  • Valintakortti Karjaan lukion hakeville: Valintakortti lukuvuodelle 2021-2022
  • Ylioppilastutkintolautakunnan ohje lukiossa käytettävän tietokoneen hankintaan (mikäli linkki ei toimi: www.ylioppilastutkinto.fi -> määräykset -> yleiset määräykset ja ohjeet). Perusohjeet löydät Abitin sivulta.
  • Ylioppilaskokeen ilmoittautumislomake ja ohje ilmoittautumiseen. Tulosta lomake, täytä se ja tuo lukion rehtori Sanna Laitilalle. Lukiossa opiskeleville ilmoittautumisaikatauluista tiedotetaan Wilman kautta, opotunneilla sekä abi-infotilaisuuksissa. Jos et ole lukion opiskelija tai et pääse lukiolle ilmoittautumaan, ota yhteyttä rehtoriin. Raaseporin kaupungin sivistyslautakunta päätti 9.3.2021, että jo valmistuneilta ylioppilailta, jotka haluavat korottaa ylioppilaskokeen arvosanojaan, peritään 50 euron maksu per ylioppilaskoe. Kaupunki laskuttaa maksun. Maksua ei peritä siitä kirjoitustilaisuudesta, joka seuraa välittömästi ylioppilastodistuksen saamisen jälkeen.
  • Opintotuen hakulomakkeita saat kanslian edessä olevasta hyllyköstä ja Kelasta.
  • Karjaan lukiossa käytettävät oppikirjat lukuvuonna 2021-2022 löydät etusivulta.
  • Karjaan lukion vuosikertomus 2020-2021 ja opetussuunnitelma (LOPS2019).

AS19b

”Surrealistinen omakuva” (2019), tekijä: Aatami Syrén, 19b.