Lomakkeet ja linkit

• Työ- ja lomapäivät ovat Raaseporin lukioissa samat kuin perusopetuksessa:
    Lomat lukuvuonna 2020-2021
  • Valintakortti Karjaan lukion hakeville: Karjaan lukion valintakortti 2020-2021
  • Ylioppilastutkintolautakunnan ohje lukiossa käytettävän tietokoneen hankintaan (mikäli linkki ei toimi: www.ylioppilastutkinto.fi -> määräykset -> yleiset määräykset ja ohjeet). Perusohjeet löydät Abitin sivulta.
  • Ylioppilaskokeen ilmoittautumislomake ja ohje ilmoittautumiseen. Tulosta lomake, täytä se ja tuo lukion rehtori Sanna Laitilalle. Lukiossa opiskeleville ilmoittautumisaikatauluista tiedotetaan Wilman kautta, opotunneilla sekä abi-infotilaisuuksissa. Jos et ole lukion opiskelija tai et pääse lukiolle ilmoittautumaan, ota yhteyttä rehtoriin.
  • Opintotukea voidaan myöntää 17 vuotta täyttäneelle oppilaitokseen hyväksytylle, päätoimisesti opiskelevalle ja taloudellisen tuen tarpeessa olevalle opiskelijalle. Tuki koostuu opintorahasta, asumislisästä ja opintolainen takauksesta. Hakulomakkeita saat kanslian edessä olevasta hyllyköstä ja Kelasta.
  • Karjaan lukiossa käytettävät oppikirjat lukuvuonna 2020-2021 löydät etusivulta.
  • Raaseporin kaupunki tiedottaa rakennusten sisäilmasta.
  • Karjaan lukion vuosikertomus 2019-2020

AS19b

”Surrealistinen omakuva” (2019), tekijä: Aatami Syrén, 19b.