Tukea opiskeluun

Karjaan lukio tarjoaa monenlaista tukea opiskelijoilleen. Kaikkien yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Ryhmänohjaaja seuraa ja tukee omaa ryhmäänsä. Tarvittaessa voit kääntyä myös rehtorin puoleen.

Opinto-ohjaaja Eira Merenmies: Opo suunnittelee opiskelijan kanssa opinto-ohjelman ja auttaa jatko-opintojen suunnittelussa. Hän antaa tietoja ja opastusta sopimuksen mukaan henkilökohtaisesti ja pienryhmissä sekä oppitunneilla. Kaikki kurssimuutokset tehdään opinto-ohjaajan kautta.

Terveydenhoitaja Minna Möller: Terveydenhoitaja kutsuu kaikki lukion ensimmäisen lukuvuoden opiskelijat terveystapaamiseen. Yksilöllisiä terveystapaamisia järjestetään aina tarpeen mukaan koko lukioajan. Jokaisena arkipäivänä toimii vastaanotto ilman ajanvarausta klo 11-12. Avoimen vastaanoton ulkopuolella vastaanoton saa ajanvarauksella. Ajan voi varata Wilman, sähköpostin tai puhelimen välityksellä (puhelu, tekstiviesti, WhatsApp).

Psykologi (uusi psykologi aloittaa kevättalvella 2020): Psykologi voi olla apuna mielenterveydellisissä asioissa kuten alakulo, ahdistus, stressi, uni- ja syömisvaikeudet tms. Psykologi tutkii myös oppimisvaikeusasioita. Psykologin vastaanotto Karjaalla on Kiilan koulun punaisessa puutalossa. Yhteyden saat parhaiten Wilman kautta tai puhelimitse. Voit myös laittaa sähköpostia.

Koulukuraattori Maija Veskoniemi: Yhteyttä voi ottaa esimerkiksi opiskeluun, sosiaalisiin suhteisiin, hyvinvointiin ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Yhteydenotot Wilma-viestillä, sähköpostitse tai puhelimitse (puhelu, tekstiviesti, whatsapp). Tapaamisajankohta sovitaan opiskelijan kanssa.

RP19b

”Surrealistinen omakuva” (2019), tekijä: Rosa Piirainen, 19b.