Onnea uusille ylioppilaille!

Karjaan lukio ja Karjaan yhteiskoulu viettivät 5.12.2019 yhteistä itsenäisyyspäivän juhlaa. Ohjelmassa oli mm. tanssiopisto Hurjan piruetin tanssijoiden esitys ja uusien ylioppilaiden lakittaminen.

2019-12-05 Ylioppilaat kuva Pessi Kyander.jpg

Karjaan lukion syksyn 2019 ylioppilaat: Ott Otsla, Siim Otsla, Tuomas Suhonen ja Mikael Haverinen. Kuva: Pessi Kyander.

Tiedote sisäilmasta 28.11.2019

Karjaan yhteiskoulun olosuhdekyselyn alustavat tulokset ovat valmistuneet. Kyselyssä kysyttiin siitä, millaisena olosuhteet koulussa koettiin 28.10-10.11.2019 välisenä aikana. Kyselyyn sisältyi myös kysymyksiä koetuista haitoista, kuten väsymyksestä, nenän tukkoisuudesta ja muista oireista. Vastaukset ovat tilakohtaiset ja ne antavat siksi tarkkaa tietoa luokkien koetuista olosuhteista. Tallennuskertoja kertyi oppilaiden ja henkilökunnan toimesta yhteensä yli 1100, joten vastausten perusteella saadaan hyvä kuva koulusta käyttäjien silmin. Siitä kiitos vastaajille.

Alustavassa tarkastelussa tuloksissa ei ilmennyt mitään tavanomaisesta poikkeavaa. Kukin hallintokunta tarkastelee nyt tuloksia omalta osaltaan, ennen kuin päätetään mahdollisista jatkotoimista. Tuloksista ja niiden perusteella tehdyistä johtopäätöksistä pidetään tiedotustilaisuus vanhemmille 6.2.2020. Silloin käytössä on myös Hakarinteen koulun olosuhdekyselyn tulokset vertailukohtana toiseen paikalliseen kouluun.

Ystävällisin terveisin sisäilmatyöryhmä

Ilmoittautuminen ylioppilastutkintoon

Voit ilmoittautua suorittamaan ylioppilastutkintoa Karjaan lukiossa tällä lomakkeella.

Ilmoittautuminen ylioppilastutkintoon Karjaan lukiossa

Tulosta lomake, täytä se ja tuo lukion rehtori Sanna Laitilalle. Lukiossa opiskeleville ilmoittautumisaikatauluista tiedotetaan Wilman kautta, opotunneilla sekä abi-infotilaisuuksissa. Jos et ole lukion opiskelija tai et pääse lukiolle, ota yhteyttä rehtoriin.