Ilmoittautuminen ylioppilastutkintoon

Voit ilmoittautua suorittamaan ylioppilastutkintoa Karjaan lukiossa tällä lomakkeella.

Ilmoittautuminen ylioppilastutkintoon Karjaan lukiossa

Tulosta lomake, täytä se ja tuo lukion rehtori Sanna Laitilalle. Lukiossa opiskeleville ilmoittautumisaikatauluista tiedotetaan Wilman kautta, opotunneilla sekä abi-infotilaisuuksissa. Jos et ole lukion opiskelija tai et pääse lukiolle, ota yhteyttä rehtoriin.

Karjaan lukion hyvinvointipäivä piristi marraskuuta

Viime keskiviikkona (7.11.18) Karjaan lukiossa järjestettiin hyvinvointiteemapäivä, joka koostui lukion opettajien sekä joidenkin opiskelijoiden pitämistä pajoista. Päivän päätteeksi opiskelijat  pääsivät Karjaan ruotsinkielisen lukion kanssa katsomaan elokuvan BlackkKlansman Bio Pallaksessa.

“Lukio halusi järjestää   hyvinvointipäivän marraskuun piristämiseksi.” Asta Holmström

Hyvinvointipäivä järjestettiin osittain vastaavan keväällä järjestetyn tapahtuman keräämän suosion takia. Keväällä järjestäjinä oli opiskelijakunnan hallitus, mutta tällä kertaa mukana olivat myös lukion opettajat sekä pari oppilasta, jotka eivät ole opiskelijakunnan hallituksen jäseniä. Lukion rehtori Asta Holmströmin mukaan päivän tarkoitus oli piristää marraskuuta.

Oppilaat saivat valita monenlaisista eri pajoista. Enemmän liikunnasta kiinnostuneille oppilaille löytyi sählyä, koripalloa, tanssia ja muita sisäpelejä. Ja niille, jotka halusivat viettää päivän rauhallisemmin, löytyi pajoja lautapeleille, rentoutumiselle ja hengailulle. Hyvinvointipäivänä tarjoiltiin myös hedelmiä, pähkinöitä ja juotavaa, ja opiskelijakunnan hallitus myi leivoksia.

Oppilaat pitivät tapahtumaa mukavana ja onnistuneena.

Emil Sipinen

Kuvat Pessi Kyander