Karjaan lukioon hyväksytyt uudet opiskelijat 2021

Väisänen, Roope Eemil Johannes

Weissenfelt, Henri Akseli

Wuorenrinne, Vilho Kaarlo Oskari

Yhteensä 39 opiskelijaa, joista 6 ei halua nimeään julki. Opiskelupaikka vastaanotetaan sähköpostilinkin kautta, kirjautumalla Opintopolkuun tai ottamalla yhteyttä Karjaan lukion kansliaan. Kaikki valitut saavat lähipäivinä Karjaan lukiolta kirjepostia liittyen opintojen aloittamiseen.

Tervetuloa Karjaan lukioon, elokuussa nähdään!

Kuva: Unsplash, Courtney Cook

Kevätjuhlatunnelmia ja vuosikertomus

Karjaan lukio juhli lukuvuoden päättymistä ja uusia ylioppilaitaan sekä liveyleisön edessä että etäyhteyksin. Yleisössä oli sekä ylioppilaiden läheisiä että lukion omat opiskelijat ja henkilökunta.

Opetusministeri Jussi Saramo onnittelee kaikkia toiselta asteelta valmistuneita 5.6.2021.

Rehtorin aloituspuheen kevätjuhlassa sekä muita lukuvuoden tapahtumia tarjoaa Karjaan lukion vuosikertomus

Kiitos kevätjuhlien järjestäjille, siinä esiintyneille ja onnea uusille ylioppilaille!

Rehtori Sanna Laitila julisti Karjaan lukiosta valmistuneet ylioppilaiksi. Nuoret ovat juuri painaneet lakin päähänsä.

Uusia ylioppilaita valmiina juhlimaan saavutustaan.

Kevätjuhla 5.6.2021

Juhlimme lukuvuoden päättymistä lauantaina 5.6. klo 11-12 lukion liikuntasalissa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita uudet ylioppilaat, opiskelijat ja lukion henkilökunta. Tuorein muutos on, että ylioppilaiden läheisiä voi osallistua juhlaan. Tulevia ylioppilaita on informoitu tästä tekstiviestillä, sillä heidän on ilmoitettava rehtorille etukäteen osallistujat. Juhlaan ei voi osallistua oireisena ja kasvomaskia on käytettävä. On myös kiinnitettävä huomiota hygieniaan ja turvaväleihin. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan wilman kautta.

Kevätjuhla striimataan Zoomissa: [Linkki on poistettu] Salli saapuva ääni ja video, mikäli laite niitä kysyy. Mykistä oma mikrofonisi ja kamerasi. Tervetuloa seuraamaan, kun julistetaan kevään 2021 ylioppilaat Karjaan lukiossa.

Kuva: https://unsplash.com/@radio_jane

Karjaan lukion kesäkurssit 2021

Haluatko opiskella kesällä lukion kursseja? Kesäopinnot ovat mainio tapa harjoitella opiskelemaan itsenäisesti ja samalla keventää tulevan vuoden lukujärjestystä.

Karjaan lukion opiskelijana voit halutessasi valita 1-2 kesäkurssia opiskeltavaksi kesän 2021 aikana. Kesäkurssit ovat itsenäisiä suorituksia, joten et saa ohjausta opettajalta 6.6.-12.8.2021 välisenä aikana. Kesäkurssista ei voi ottaa arvosanaa 4 eikä O eli osallistunut.

Kiinnostuitko? Kysy tarkempia tietoja kurssin opettajalta ja ilmoittaudu hänelle viimeistään torstaina 3.6., sillä kurssin voi suorittaa vain, jos on ilmoittautunut.

Kevään 2021 uudet ylioppilaat Karjaan lukiossa

Karjaan lukiosta valmistuu tänä keväänä 22 uutta ylioppilasta. He ovat:

Sara Ahamed

Emil Vilkman

Oscar Wiberg

Onni Yli-Tepsa

Yksi uusi ylioppilas ei halua nimeään julki.

Onnea uusille ylioppilaille!