Vanhempainiltojen esitysmateriaalit

Ykkösten eli syksyllä 2021 aloittaneiden, 21a:laisten ja 21b:läisten vanhempainilta pidettiin to 14.10., ja kakkosten eli syksyllä 2020 aloittaneiden, 20a:laisten ja 20b:läisten vanhempainilta to 28.10.2021.

Näistä linkeistä voit tutustua vanhempainiltojen esitysten materiaaleihin (pdf):

Tervetuloa uuteen lukuvuoteen 16.8.2021!

Karjaan lukion lukuvuosi alkaa maanantaina 16.8.2021 klo 9.00. Koronaturvallisuuden takaamiseksi kokoonnumme useampaan paikkaan. Saavu lukioon maski kasvoillasi.

Ensimmäisen vuoden opiskelijat kokoontuvat Hilding Ekelund -saliin eli HE-saliin. Ota mukaasi suoja (kassi, laukku tai reppu) lukiosta saatavaa tietokonetta varten. Lukionsa aloittavilla ensimmäinen opiskelupäivä päättyy viimeistään kello 15.

Toisen vuoden opiskelijoista ryhmä 20a menee luokkaan 206 ja 20b luokkaan 107. Abiturienttien 19a-ryhmä kokoontuu luokkaan 208 ja 19b luokkaan 207. Neljännen vuoden opiskelijat kokoontuvat luokkaan 106. Ruokailun jälkeen klo 11.30 jatkavilla eli 2.-4. vuoden opiskelijoilla alkaa lukujärjestyksen mukainen opetus eli ota kurssikirjasi mukaan jo maanantaina. Koulupäivä päättyy lukujärjestyksen mukaan.

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta!

Karjaan lukioon hyväksytyt uudet opiskelijat 2021

Väisänen, Roope Eemil Johannes

Weissenfelt, Henri Akseli

Wuorenrinne, Vilho Kaarlo Oskari

Yhteensä 39 opiskelijaa, joista 6 ei halua nimeään julki. Opiskelupaikka vastaanotetaan sähköpostilinkin kautta, kirjautumalla Opintopolkuun tai ottamalla yhteyttä Karjaan lukion kansliaan. Kaikki valitut saavat lähipäivinä Karjaan lukiolta kirjepostia liittyen opintojen aloittamiseen.

Tervetuloa Karjaan lukioon, elokuussa nähdään!

Kuva: Unsplash, Courtney Cook

Kevätjuhlatunnelmia ja vuosikertomus

Karjaan lukio juhli lukuvuoden päättymistä ja uusia ylioppilaitaan sekä liveyleisön edessä että etäyhteyksin. Yleisössä oli sekä ylioppilaiden läheisiä että lukion omat opiskelijat ja henkilökunta.

Opetusministeri Jussi Saramo onnittelee kaikkia toiselta asteelta valmistuneita 5.6.2021.

Rehtorin aloituspuheen kevätjuhlassa sekä muita lukuvuoden tapahtumia tarjoaa Karjaan lukion vuosikertomus

Kiitos kevätjuhlien järjestäjille, siinä esiintyneille ja onnea uusille ylioppilaille!

Rehtori Sanna Laitila julisti Karjaan lukiosta valmistuneet ylioppilaiksi. Nuoret ovat juuri painaneet lakin päähänsä.

Uusia ylioppilaita valmiina juhlimaan saavutustaan.