Lukiolaiset

Opiskelijakunta

Lukion opiskelijat kuuluvat koulunsa opiskelijakuntaan. He valitsevat keskuudestaan hallituksen syksyisin. Hallitus kehittää opiskelijoiden viihtyvyyttä ja toimii kanavana opiskelijoiden ja koulun johdon välillä. Hallituksen edustajat osallistuvat opettajainkokouksiin, suunnittelevat yhdessä opettajien kanssa ryhmäytyspäivää, teemapäivää ja syysretkeä sekä muita koulun yhteisiä tilaisuuksia ja järjestävät omia tempauksiaan.

Lukion opiskelijakunnan hallitus 2019-2020

Puheenjohtaja: Vilja Huttunen
Varapuheenjohtaja: Saskia Rossi
Sihteeri: Ville Karppinen
Rahastonhoitaja: Onni Peltola
Kirjanpitäjä: Elias Knaapinen
Opettajainkokousvastaavat: Onni Borg, Pia Lagerström ja Sofia Mohammad
Välipalavastaavat: Jenni Björkholm ja Ella Mäntykoski
Ympäristövastaava: Jakob Javén
Kahvinkeitinvastaava: Nea Rossi
Somevastaava: Emil Vilkman

Opiskelijakuntaa edustavat yhteisöllisessä opiskelijahuoltoryhmässä (ohr) Onni Borg ja Saskia Rossi sekä Koti- ja kouluyhdistys ry:ssä Ella Mäntykoski. Elias Knaapinen ja Onni Peltola edustavat lukiota keskuskeittiön ja Kiilan koulujen yhteisessä ruokaraadissa.

Opiskelijakunnan hallitus löytyy Instagramista karjaanlukion_opkh ja Facebookista: Karjaan Lukion Opiskelijakunnan Hallitus

Kuvassa takarivissä Onni P., Ville, Emil, Ella, Sofia, Jakob ja Nea.
Alarivissä Pia, Vilja, Saskia ja Jenni. Roikkumassa Onni B. ja orrella Elias.
Kuva: Pessi Kyander.

2019-10-09 OPKH 2019-2020 Pessi Kyander

Tutorit

Tutorit auttavat lukion ykkösvuoden opiskelijoita opinnoissa ja neuvovat heitä käytännön asioissa. Tutorit ovat myös muuten mukana auttamassa opiskelijoita mm. opotunneilla tai läksykerhoissa. Lisäksi he esittelevät Karjaan lukiota vanhempainilloissa. Uudet tutorit valitaan keväisin.

Lukuvuoden 2020-2021 tutorit ovat: Elias Knaapinen, Joanna Koski, Vilma Kylä-Nikkilä, Olga-Kerttu Mehtälä, Ella Mäntykoski, Wilhelmiina Nyman, Paavo Rusila ja Sarah Tondeur.

Tutorit löydät Instagramista karjaanlukion_tutor