Lukiolaiset

Opiskelijakunta

Lukion opiskelijat kuuluvat koulunsa opiskelijakuntaan. He valitsevat keskuudestaan hallituksen syksyisin. Hallitus kehittää opiskelijoiden viihtyvyyttä ja toimii kanavana opiskelijoiden ja koulun johdon välillä. Hallituksen edustajat osallistuvat opettajainkokouksiin, suunnittelevat yhdessä opettajien kanssa ryhmäytyspäivää, teemapäivää ja syysretkeä sekä muita koulun yhteisiä tilaisuuksia ja järjestävät omia tempauksia.

Seuraa opiskelijakunnan hallitusta Instagramissa: karjaanlukion_opkh ja ala kaveriksi Facebookissa: Karjaan Lukion Opiskelijakunnan Hallitus

Lukion opiskelijakunnan hallitus 2019-2020

Puheenjohtaja: Vilja Huttunen
Varapuheenjohtaja: Saskia Rossi
Sihteeri: Ville Karppinen
Rahastonhoitaja: Onni Peltola
Kirjanpitäjä: Elias Knaapinen
Opettajainkokousvastaavat: Onni Borg, Pia Lagerström ja Sofia Mohammad
Välipalavastaavat: Jenni Björkholm ja Ella Mäntykoski
Ympäristövastaava: Jakob Javén
Kahvinkeitinvastaava: Nea Rossi
Somevastaava: Emil Vilkman

Opiskelijakuntaa edustavat yhteisöllisessä opiskelijahuoltoryhmässä (ohr) Onni Borg ja Saskia Rossi sekä Koti- ja kouluyhdistys ry:ssä Ella Mäntykoski. Elias Knaapinen ja Onni Peltola edustavat lukiota keskuskeittiön ja Kiilan koulujen yhteisessä ruokaraadissa.

Kuvassa takarivissä Onni P., Ville, Emil, Ella, Sofia, Jakob ja Nea.
Alarivissä Pia, Vilja, Saskia ja Jenni. Roikkumassa Onni B. ja orrella Elias.
Kuva: Pessi Kyander.

2019-10-09 OPKH 2019-2020 Pessi Kyander

Tutoropiskelijat

Tutorit auttavat lukion ykkösvuoden opiskelijoita opinnoissa. Lukion ykköset voivat kysyä tutoreilta neuvoa koululla tai lähettää Wilma-viestejä. Tutorit ovat myös muuten mukana auttamassa opiskelijoita mm. opotunneilla tai läksykerhoissa. Lisäksi he esittelevät Karjaan lukiota vanhempainilloissa. Uudet tutorit valitaan keväisin. Lukuvuoden 2019-2020 tutorit:

Kuvassa ylärivissä Sofia MohammadMette SalminenLeo Jalkanen ja Onni Peltola.

Alarivissä Ida KorhonenSaskia RossiEmil Vilkman ja Kalle Karlsson.

2019-05-27 tutorit 2019-2020 kuva 2